torstai 11. syyskuuta 2014

Kanttarelli-kesäkurpitsalisuke

Saimme kanttarelleja erään kaverimme vanhemmilta, kun kaverille ei kelvannut! En siinä lähtenyt valistamaan suomalaisten sienten oivallisuudesta vaan totesin, että omapa on tappionsa ja meille kyllä kelpaa :) . Kanttareilleista päätin vaihteeksi tehdä jotain muuta kuin sienikeittoa tai -kastiketta (vaikka ne hyviä ovatkin) joten ne päätyivät mantelikuorrutteisen possunleikkeen lisukkeeksi kesäkurpitsaan yhdistettynä.

Kanttarelli-kesäkurpitsalisuke (3 annosta)



n. 200 g kanttarelleja
n. 250 g kesäkurpitsaa
n. 2 rkl pestoa
suolaa, pippuria
voita tai öljyä paistamiseen

1. Pilko sienet ja kesäkurpitsa.
2. Paista sieniä pannulla kunnes neste on haihtunut.
3. Lisää kesäkuritsat ja kuumenna, älä paista liikaa ettei nesteet irtoa.
4. Lisää pesto ja muut mausteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti