Kalkkunakääryleet (3-6 annosta)
480 g kalkkunan ohuita filepihvejä (4-6 paketissa)
1 rkl voita tai öljyä
n. 80 g mozarellaraastetta
1/2 dl mangochutneyta
n. 1 dl tuoretta persiljaa silputtuna
n. 1 1/2 dl kana- tai kasvislientä
1 prk ranskankermaa (150 g)
n. 2 rkl karpalohyytelöä
1 tl soijakastiketta
suolaa, pippuria
1. Sekoita mozzarella, mangochutney ja puolet persiljasta tahnaksi.
2. Mausta kalkkunafileet suolalla ja pippurilla, aseta fileille täytetahnaa ja kääri rullaksi, kiinnitä hammastikulla.
3. Ruskista kääryleet pannulla rasvassa.
4. Lisää pannulle kana- tai kasvisliemi ja hauduta kääryleitä kannen alla n. 10-15 min. (poista tikut).
5. Lisää pannulle ranskankerma, karpalohyytelö ja soija, sekoita kastikkeeksi, koristele lopulla persiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti