keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Avokadotartar

Kiva, nopea, helppo ja raikas lisuke kevättalveen, kun kovin monella tuoreella kasviksella ei ole paras satoaika. Testasin ohjetta kaksi kertaa ja tuoreella mangolla tuli selvästi paremman makuista ja näköistä. Kuvat valitettavasti on sitten juurikin siitä säilykemangoversioista... (näköjään cayenne-katkarapujen kuvassa näkyy vähän tuoremangoversiota).

Avokadotartar (2-4 annosta)


2 avokadoa (n. 250 g ilman kuorta ja kiveä)
n. 1/2 mango (n. 150-200 g) tai n. 1/2 tlk säilykemangoa
1 tomaatti (n. 100 g)
n. 1 rkl sitruunamehua
n. 1-2 rkl Thai Sweet Chili -kastiketta
suolaa, sokeria
(salaattia)

1. Pilko avokado, mango ja tomaatti, sekoita kulhossa keskenään.
2. Mausta ja anna vetäytyä hetken jääkaapissa, tarjoa esim. salaatinlehden päältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti